20 серпня 2023 09:39

"Який Кепа? Лунін №1". Фани "Реала" хочуть бачити українця основним кіпером

19 серпня відбувся матч 2-го туру Ла Ліги між клубами «Альмерія» та «Реал» Мадрид. Гра завершилась із рахунком 3:1 на користь столичної команди.


Український голкіпер Андрій Лунін вийшов у стартовому складі «вершкових» і відстояв у воротах весь поєдинок. Незважаючи на пропущений гол на 3-й хвилині, українець показав якісну гру та отримав оцінку від WhoScored 7.68 балів.

Уболівальники «Реала» залишилися задоволені виступами Луніна. Багато фанів хочуть бачити саме Андрія у воротах своєї улюбленої команди, а не Кепу Аррісабалагу, якого нещодавно підписав королівський клуб із «Челсі».


masgalang: «Будь ласка, Реал, використовуйте Луніна замість Кепи».

Zizou 5: «Карло додасть Луніну більше впевненості, і він творитиме чудеса. Він має все, щоб бути топ-голкіпером».

Gomez: «Не хвилюйтеся, разом із Луніним ми не програвали з передсезонки».

DellyAbbey: «Лунін номер 1 прямо зараз».

k-arevalo2205: «Лунін не показав ще весь свій потенціал, а Кепа знаходиться на своєму праймовому рівні».


Dr Adedayo: «Просто дайте час Луніну грати».


senor: «Конкуренція справді хороша для позиції Луніна, подобається йому це чи ні, але він має грати оптимально кожен матч, якщо не хоче втратити свою форму».

Dan Ritchie: «Ми бачимо, що за більшої кількості ігрового часу Лунін буде впевнений у своїх силах. Мушу сказати, що він добре просунувся, я радий».

paiNKiari: «Після сьогоднішньої гри Луніна я запитую себе: чи не міг він бути основним у «Реалі»…?»

Jose Fernández: «Якщо Лунін продовжить рости, у вас буде воротар на 8 років, доки Куртуа не відновить свій рівень. Який Кепа? Він не потрібний. Він провалиться і набагато більше, ніж Лунін. Кепа не витримав тиску навіть у «Челсі».

ry | lagi stress: «Лунін такий крутий, відмовляйся від лави».