17 серпня 2023 13:58

"Баварія" не підпише Де Хеа - Тухель наклав вето. Він хотів Ортегу, але перехід воротаря "МанСіті" зірвався

"Баварія" не підпише Давіда Де Хеа, а трансфер Штефана Ортеги зірвався.


Як повідомляє журналіст Sky Sport Deutschland Флоріан Плеттенберг, після переговорів, які відбулися вчора ввечері та сьогодні вранці, угода щодо переходу Ортеги з «Манчестер Сіті» до «Баварії» зривається.

Головна причина – небажання «Ман Сіті» та Пепа Гвардіоли відпускати воротаря. Вони не хочуть підписувати іншого запасного голкіпера, хоча останнім часом клубу запропонували кілька варіантів, серед яких – воротар «Лідса» Іллан Мельє.

Баварія хотіла взяти Ортегу в оренду і зробила йому конкретну пропозицію. Бачити його у команді хотів Томас Тухель. Штефан серйозно обмірковував цей варіант, але боси "Баварії" більше не хочуть чекати.

За даними джерела, "Баварія" також не підпише Давіда Де Хеа, який перебуває у статусі вільного агента після відходу з "Манчестер Юнайтед". Тухель наклав вето на його трансфер, особливо з огляду на той факт, що повернення Мануеля Нойєра очікується протягом кількох тижнів. Де Хеа хотів до «Баварії», але його не підпишуть.

Тухель хотів бачити в «Баварії» Ортегу і розмовляв із ним телефоном, але тепер його перехід близький до того, щоб зірватися.