17 серпня 2023 12:35

"Вест Хем" погодиться продати Пакета за 100 млн євро, оскільки побоюється, що він почне форсувати трансфер до "МанСіті"

"Вест Хем" назвав суму, яку хоче отримати за Лукаса Пакета.


За даними The Telegraph, лондонський клуб вимагає за атакуючого півзахисника 85 млн фунтів (майже 100 млн євро). Пропозиція «Манчестер Сіті», яка зацікавлена у придбанні бразильця, поки що значно менша від цієї позначки.

85 млн фунтів – це відступні, які активуються у контракті Пакету наступного року. «Вест Хем» влаштує ця сума, оскільки клуб побоюється, що Лукас хоче форсувати трансфер. У зв'язку із цим лондонці вже планують, ким замінити гравця.

Пакета перейшов до «Вест Хему» з «Ліона» за 51 млн фунтів минулого року, і лондонці спробують зробити все, щоб вивести ціну на нього якомога ближче до позначки 85 млн фунтів. «Вест Хем» знає, що інтерес «Ман Сіті» буде наполегливішим після того, як стало відомо, що Кевін де Брюйне вибув через травму на строк до чотирьох місяців.

Раніше "Ман Сіті" пропонував 70 млн фунтів з урахуванням бонусів за Пакета. Очікується, що клуб зробить покращену пропозицію.

На заміну Пакета «Вест Хем» може підписати 20-річного Ельє Ваї з «Монпельє», інтерес до якого також виявляють «Челсі» та «Айнтрахт». Також можливий трансфер півзахисника "Ноттінгем Форест" Бреннана Джонсона, якого оцінюють у 45 млн фунтів. Ще один потенційний кандидат – Мохаммед Кудус з «Аяксу», проте на даному етапі переговори «Вест Хема» з Ваї знаходяться на більш просунутій стадії.