17 серпня 2023 10:06

Пеп Гвардіола: "Раніше іноді було почуття нестачі мотивації, коли часто вигравали трофеї – сьогодні такого не було"

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола прокоментував перемогу в Суперкубку УЄФА над «Севільєю» (1:1, 5:4 по пенальті).


«Едерсон кілька разів виручав нас. Минулого тижня ми програли по пенальті, але цього разу перемогли. Коулу Палмеру було нелегко в такому фіналі, але він чудово впорався.

«Севілья» має виняткових гравців, чудового воротаря, крайніх захисників рівня національних збірних. Олівер Торрес відмінно взаємодіє з форвардами, тому вони небезпечні попереду.

Можливо, завершення Ен-Несірі було не ідеальним, але це були жахливі моменти, коли Окампос також був близький до гола. Але Едерсон врятував нас. Після перших хвилин другого тайму ми почали грати в пас і більше контролювати гру.

Ближче до кінця матчу ми забили, і в останні хвилини ми відчули, що ми є командою, яка може забити ще. Якби «Севілья» забила другий, можливо, ми б не змогли цього зробити.

Раніше у мене іноді було відчуття нестачі мотивації, коли команда часто вигравала трофеї. Але сьогодні у мене не було такого відчуття.

Ми дуже раді, що вже виграли трофей. Нам не вистачає ще одного, який міг би дозволити нам зробити повне коло – наступною буде, поїздка на клубний чемпіонат світу», - сказав Гвардіола.