17 серпня 2023 09:23

"Це був би цікавий варіант". Експерти оцінили гіпотетичну можливість повернення Супряги до "Дніпра-1"

Українські експерти оцінили гіпотетичний варіант з поверненням нападника Динамо Владислава Супряги до Дніпра-1.


– Чи варіант для Дніпра-1 – повернути Супрягу?

Франков: Це був би цікавий варіант. Тим більше, що Супряга вже так ґрунтовно пропав з радарів. Розумієте, для мене це найбільша загадка, чому хлопець з такими даними так і не зміг реалізувати себе і абсолютно зник. Я думаю, що все ж таки проблема в ньому самому. Не лише в клубах, які його намагалися використати у мирних цілях.

Федорчук: Там психологічна проблема у гравця. Занадто легко в нього кар'єра пішла, а це загрозливо. Ось у тебе все виходить, а потім тебе різко опускають на землю. Не кожен це витримує. Хоч зарплата хороша, але треба боротися. А потім згадуєш, що зарплата все одно класна.

Чому ми маємо ментальну проблему? Більшість наших футболістів перестають боротися. Всім треба яскравий приклад – Зінченка, який постійно у боротьбі, у суперконкуренції, і він перемагає. А більшість футболістів, отримуючи хороший контракт, здаються. Супряга – яскравий приклад.

Воробей: Не думаю. До таких футболістів потрібен підхід. Він у Динамо два роки втратив і плюс травма у нього. Навряд чи він розглядається як порятунок та посилення Дніпра-1.

Венглинський: Спочатку треба вилікуватись, бути здоровим і потім тренуватися. Поки що Супряга, напевно, цього робити не може. Є чим займатися, як кажуть.