15 серпня 2023 15:53

"Арсеналу" цікавий Ляпорт, але "МанСіті" не хоче продавати лондонцям ще одного гравця і вважав за краще знайти захиснику інший клуб

«Арсеналу» цікавий Емерік Ляпорт, але «Сіті» не хоче відпускати гравця туди.


Як повідомляє журналіст Фабриціо Романо, лондонський клуб вивчить ринок захисників і обговорить ситуацію, що виникла після серйозної травми Юррієна Тімбера у 2-му матчі за клуб. Через неї гравець збірної Нідерландів може пропустити кілька місяців. В обговореннях візьме участь головний тренер «Арсеналу» Мікель Артета.


На старті трансферного вікна «Арсенал» розглядав можливість придбання ще одного центрального захисника, але не різнобічного, як Тімбер, а більш традиційного.


До гравців, цікавих лондонцям, входить Емерік Ляпорт, який мало грає за «Манчестер Сіті». Однак, як стверджує Романо, «Ман Сіті» не хоче продавати «Арсеналу» ще одного гравця і вважав за краще знайти Лапорту інший варіант продовження кар'єри.


При якому «Арсенал» підпише крайнього, а не центрального захисника. Нагадаємо, минулого літа «Арсенал» купив у «Манчестер Сіті» двох футболістів – Олександра Зінченка та Габріела Жезуса.