14 серпня 2023 13:06

Суперники збірної України продовжують розвалюватися: капітан Північної Македонії зі скандалом пішов із збірної

Лідер македонської команди Стефан Рістовскі зважився на радикальний крок, щоб його крик почули.


У червні Північна Македонія провалила два матчі кваліфікації на Євро-2024. Спершу балканці віддали перемогу Україні, хоча впевнено виграли перший тайм. А потім зазнали ганебного розгрому від Англії. У команді дуже зіпсувалася атмосфера. Тренер переклав всю провину на футболістів.


Попри очікування, наставник Північної Македонії Благоя Мілевскі залишився на посаді. Капітан команди не витримав і повідомив, що йде зі збірної. Стефан Рістовскі оголосив про це у соцмережах різкою заявою. Інші футболісти можуть взяти приклад з капітана.


"Я хочу покинути збірну Північної Македонії для її ж блага. Скажу чесно. Професіональний футбол – це не просто копання м'яча по траві. Успіх приходить, коли є план, ідея, згуртованість і повага. Я завжди грав за збірну усім серцем. Люблю цю команду.


Мої зусилля були марними. Я бачу, що все котиться не в ту сторону. І результати це підтверджують. У мене не найкращі стосунки з головним тренером. Ми це обговорювали, я як капітан намагався донести йому всі проблеми команди", – написав Рістовскі.


Північна Македонія зіграє другий матч з Україною 14 жовтня. Балканці за три попередні гри набрали три очки (перемога над Мальтою) і посідають 4 місце в таблиці.