13 травня 2024 20:35

Між Мбаппе та президентом ПСЖ сталася сутичка перед грою з "Тулузою"

Між нападником ПСЖ Кіліаном Мбаппе та президентом паризького клубу Нассером Аль-Хелайфі сталася сутичка у роздягальні перед грою 33-го туру Ліги 1 проти «Тулузи» (1:3), повідомляє видання Le Parisien.

Президент парижан перед грою намагався поговорити з 25-річним французом, який напередодні оприлюднив відео, у якому оголосив, що покине клуб влітку. Аль-Хелайфі хотів запитати у гравця про те, чому він не подякував йому у цьому зверненні, хоча подякував тренерам, партнерам, вболівальникам та спортивним директорам.


За інформацією видання, Мбаппе та Аль-Хелайфі майже не бачилися після того, коли у лютому 2024 року гравець заявив президенту, що він не продовжить угоду з клубом.


Перед грою у неділю, 12 травня, футболісту та керівнику клуба надали кімнату на стадіоні «Парк де Пренс», де вони змогли поговорити сам на сам. Але тон розмови між Мбаппе та Аль-Хелайфі піднявся дуже швидко. Пояснення швидко переросло у сутичку.


«Стіни затремтіли», - наводить слова одного зі свідків зустрічі Le Parisien.


У серпні 2023 року повідомлялось, що Мбаппе був відсторонений від тренувань з командою через те, що відмовився продовжувати угоду з ПСЖ, але згодом його повернули у першу команду.


За інформацією журналіста Джанлуки Ді Марціо, 25-річного француза після фіналу Ліги чемпіонів можуть представити у якості футболіста «Реала».