13 серпня 2023 12:15

"Луческу - національне надбання". Фанати румунського клубу підтримають "Динамо" у матчі з "Арісом"

У четвер, 17 серпня, Динамо зіграє матч-відповідь проти грецького Аріса в рамках третього раунду кваліфікації до Ліги конференцій.


Нагадаємо, що першу гру кияни програли на виїзді із рахунком 0:1.

Цей формально домашній поєдинок Динамо зіграє на стадіоні румунського Рапіду, який раніше очолював головний тренер біло-синіх Мірча Луческу. Про це повідомило місцеве видання Fanatik.

Зазначається, що Містер залишився кумиром у Бухаресті після того, як тренував цей клуб з 1997-го по 1998 роки та 1999-го по 2000-й.

Після дозволу на тренування на базі «Конструкторул» українська отримала ще одну несподівану допомогу – до організації гри Ліги конференцій буде задіяна група фанатів Рапіду.

«Луческу є національним надбанням, це нормально пропонувати йому всю нашу підтримку, починаючи від взаємодії з румунськими ЗМІ і закінчуючи іншими деталями, пов'язаними з матчем проти Аріса», – сказав голова фанатської групи Рапіду Лучіан Іонеску для видання Fanatik.

Матч-відповідь Динамо проти Арісу пройде 17 серпня та почнеться о 20:00.


Головним суддею поєдинку буде 34-річний австрієць Себастьян Гішшамер.


Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Баку, Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина).


Луческу разом із Рапідом виграв чемпіонат Румунії (1999), Кубок (1998) та Суперкубок (1999) країни.