12 серпня 2023 15:26

Ігор КОСТЮК: "Уся команда працює над тим, щоб реалізовувати свої моменти"

Наставник "Динамо" U-19 Ігор Костюк прокоментував перемогу над "Металістом 1925".


- Може здатися, що це була легка перемога, але результат копіткої праці, яку ми проводимо на тренуваннях. Так вийшло, що ми забили швидкий гол і організація гри дозволила нам застосовувати ту тактику, яку ми планували. Тому ми досягли гарного результату і забили сім м'ячів.

- Чи задоволені результативністю своєї команди в останніх матчах?


– Ми акцентуємо на цьому увагу. Вся команда працює над тим, щоби реалізовувати свої моменти. Відпрацьовуємо це на тренуваннях. У футбол граю для того, щоб забивати голи та не пропускати у свої ворота. Тішить, що організація нашої в середині поля гру стає кращою. Але ще є деякі моменти, які ми не дограємо. Футболісти не зовсім розуміють, коли потрібно перебудовуватись, і за такого рахунку дозволяють собі вільності. Сьогодні кілька разів врятував Слава Суркіс після помилок наших захисників. Це наслідок великого рахунку.

– Зазвичай штрафні удари пробиває Кремчанин. Сьогодні бив Пономаренко. Вони самі вирішили?


– Кремчанин більше б'є з лівого флангу. Пономаренко – з правого. Ми дивимося хто як б'є на тренуваннях. Ми маємо кілька виконавців.


– Ви втратили одразу трьох воротарів і тому були змушені заявити хлопця 2007 року народження. Як відбувається відновлення голкіперів?

– Вони відновлюються за планом. Думаю, що найближчим часом розпочнуть тренування.