12 серпня 2023 11:47

У "Тоттенхемі" прокоментували перехід Кейна до "Баварії"

Президент «Тоттенхема» Деніел Леві прокоментував перехід нападника Гаррі Кейна до «Баварії».


«Протягом тривалого часу ми пропонували Гаррі та його представникам кілька форм продовження контракту як короткострокового, так і довгострокового. Однак Гаррі ясно дав зрозуміти, що хоче отримати новий виклик і не підписуватиме новий контракт цього літа. Тому ми неохоче погодились на його перехід.


Ми бачили, як продукт нашої академії став одним із найкращих гравців, які коли-небудь одягали футболку «шпор», і став одним із елітних нападаючих світового футболу. Це була справді чудова подорож.


Досягнення та рекорди Гаррі говорять про гравця все. Протягом усіх своїх 19 років у клубі Гаррі був зразковим професіоналом як на полі, так і за його межами та надихав молодих гравців, які мріють піти його стопами.

Я хотів би подякувати Гаррі за все, що він зробив для нас, за всі спогади, за всі рекорди — ми бажаємо йому та його родині всього найкращого в майбутньому. Зрозуміло, що ми завжди раді його поверненню. Він дуже улюблений і цінний член сім'ї «шпор», який назавжди увійшов до нашої історії», — наводить слова Леві офіційний сайт «Тоттенхема».