10 серпня 2023 11:46

"У "Динамо" було важко залишитися": екс-хавбек киян розповів про прощання з рідним клубом

Артем Шулянський є вихованцем Динамо та виступав за юнацькі команди киян.


Хавбек розповів в інтерв'ю сайту «Український футбол» про те, як попрощався з рідним клубом та отримав запрошення від Олександрії, за яку він виступає з липня 2022 року.


«Все довелося розпочати спочатку. Після тяжкої травми було дуже важко відновлюватися. На цей період припало закриття чемпіонату U-21, контракт з Динамо добігав кінця. Потрібно було рухатись далі.


Коли здавалося, що все руйнується, отримав запрошення від Олександрії, яка відкрила мені шлях у дорослий футбол».


Артем згадав про відновлення після тяжкої травми коліна, яку він отримав наприкінці 2020 року під час виступів за Динамо (U-21).


«Було справді важко. Я відновлювався, багато працював. Хотів повернутись на цей рівень. Все довелося розпочинати з нуля. Із м'ячем не все так легко давалося.


Так склалося, що у «Динамо» було важко залишитися. До переходу до Олександрії півроку пробув без команди, але завдяки Юрію Гурі отримав запрошення на перегляд та підписав контракт. Слава Богу, що так склалося».

Шулянський також розповів про деталі його контракту із Олександрією.

«Я – повноправний гравець Олександрії. Жодного викупу та клаусули не передбачено», – сказав Артем.


22-річний Шулянський не провів жодного матчу за основну команду Динамо і у липні 2022 року перейшов у статусі вільного агента до Олександрії, яку на той момент очолював Юрій Гура.


У складі олександрійців хавбек провів 21 поєдинок та забив три м'ячі.

У поточному сезоні Артем забив два переможні голи у двох домашніх матчах проти Кривбасу та Металіста 1925, які завершилися перемогами команди Руслана Ротаня з однаковим рахунком 1:0.

Контракт півзахисника з Олександрією діє до травня 2025 року.