9 серпня 2023 18:51
1

Дебют Кухаревича у "Суонсі": тренер клубу чемпіоншипу оцінив гру українця у розгромному матчі Кубка ліги

Головний тренер Суонсі Майкл Дафф поділився думкою про дебют українського нападника Миколи Кухаревича у матчі другого раунду Кубка англійської ліги проти Норгемптон Таун (3:0).


У вівторок, 8 серпня, Суонсі у матчі другого раунду Кубка англійської ліги розгромив представника Ліги 2 Норгемптон Таун із рахунком 3:0.

Але для українських шанувальників футболу цей матч був цікавий насамперед через дебют нашого співвітчизника Миколу Кухаревича, який вийшов на поле на 81-й хвилині зустрічі.

Майкл Дафф зізнався, що був радий побачити Кухаревича у дії, але українець ще має багато роботи, щоб стати важливим гравцем для Суонсі.

«Для Миколи це були його перші десять хвилин передсезонної підготовки. Нам доведеться багато працювати з ним, щоб навчити його прискорити його розуміння того, як ми хочемо грати, але те саме стосується всіх нових гравців у команді. Він ще трохи наздоганяє з моделями гри та пресингу, але було чудово бачити його на полі».

22-річний Кухаревич перебрався до Суонсі з Труа минулого тижня. Нападник уклав із валлійцями контракт за схемою три плюс один.


Минулого сезону Микола відіграв на правах оренди за шотландський Гіберніан. Провів 15 поєдинків, у яких забив п'ять голів та віддав один асист.


Transfermarkt оцінює українця у півмільйона євро.
+