8 серпня 2023 09:03

Захисник "Фейєнорда" замінить Гвардіола в "РБ Лейпциг"

На фінішну пряму вийшла угода "РБ Лейпциг" і "Фейєноорда" з придбання захисника роттердамців і збірної Нідерландів Лутшареля Гертрюйди, повідомляє трансферний інсайдер Фабріціо Романо. Клуби вже обговорюють заключні деталі угоди, яка має відбутися найближчим часом.


23-річний Гертрюйда, здатний закрити будь-яку позицію в обороні, а також зіграти опорного хавбека, розглядається німецьким клубом як заміна Йошко Гвардіолу, який був проданий у "Манчестер Сіті". Остаточна сума транферу поки невідома, але очікується, що "Феєноорд" поб'є свій рекорд продажів у 25 мільйонів євро. Гертрюйда провів 41 матч за "Фейєноорд" у минулому сезоні, в якому роттердамці вперше за шість років стали чемпіонами Ередівізіє, а також закріпився в обоймі збірної Нідерландів.


Ймовірно, придбання Гертруйди означає, що 20-річний центрдеф "Ліона" Кастелло Лукеба не переїде з Ліги 1 до Бундесліги, попри бажання грати за "РБ Лейпциг". Раніше спортдир німецького клубу Роувен Шредер заявив, що придбання одразу двох захисників є малореальним через високе навантаження на клубний бюджет.