2 серпня 2023 08:14
4

Вболівальники "Панатінаїкоса" - про матч з "Дніпром-1": "У всьому винні банани"

Фото - ua.depositphotos.com


Головною темою для обговорення став не сам матч, а те, що відбувалося цього дня. Спочатку стало відомо про те, що деякі представники "Дніпра-1" отруїлися, а також грецький клуб не дуже сумлінно поставився до гостей. Потім представники "Панатинаїкосу" відповіли, що не мають жодного стосунку до можливих проблем українців. А перед матчем постала інформація про те, що "Дніпро-1" готується подати офіційну скаргу до УЄФА. Все це страшенно обурило грецьких уболівальників, які не бачать жодної логіки в заявах українців, адже після першого матчу "доля цього протистояння фактично була вирішена", а поєдинок у відповідь мав лише зміцнити перевагу "Панатинаїкоса".


Щодо другого матчу, то грецькі вболівальники залишилися незадоволені грою команди, особливо в обороні. Вони вважають, що "Панатинаїкос" зарано розслабився, а швидкий гол змусив команду зарано повірити в те, що вже все вирішено.

Kourounas: Якби "Дніпро-1" виграв у першому матчі або хоча б зіграв унічию, то я ще міг би припустити, що таке можливо. Але коли ти в першому матчі без проблем виграєш у суперника, то точно немає сенсу вигадувати такі дивні способи йому нашкодити. Дуже дивна та сумнівна історія від українців.

Mikros: Нашому клубу взагалі не потрібно було реагувати на ці провокації. Усім адекватним людям зрозуміло, що українці вирішили схитрувати та випросити в УЄФА технічну перемогу. Тільки навіщо? "Марсель" би їх знищив. Чи вони знову вигадали б якусь дурну історію, щоб пройти французів навіть не виходячи на поле?

Sfakianidis: Єдина правильна реакція нашого клубу та футболістів на це марення божевільного – вийти і знищити на полі цих невдах, розгромити їх з непристойним рахунком. І нехай вони потім розповідалиб, що у всьому винні банани чи вода. Тепер українці будуть говорити, що в нормальному стані вони виграли б.


Aggelos: Я працюю в ресторанному бізнесі і можу сказати з власного досвіду. Якщо люди сьогодні отруїлися, то вони будуть одужувати близько тижня. Як мінімум, людина проведе 2-3 дні на туалеті. А якщо сильне отруєння, то у лікарні. Особливо влітку, коли організму і так важко. А українці без проблем виходять на поле та грають у футбол. Так не буває!

Markou: Мені взагалі здається, що вся ця історія була задумана не для того, щоб перенести матч. Та й технічну перемогу за таке ніхто б їм не дав. Думаю, що українці вирішили в такий спосіб дестабілізувати нашу команду. Змусити наших гравців роздратуватися, щоб вони побігли з перших хвилин в атаку і забули про оборону. А українці цим скористалися б. Але навіть якщо план був саме таким, він не спрацював.

Touphs: Тепер українці точно говоритимуть, що "якби не банани, то ми б вас порвали". Насправді сьогодні вони грали значно краще, але все-таки помітно, що "Панатинаїкос" сильніше і заслужено виходить у наступний раунд.

Rafaili: Після матчу я ще більше переконаний у тому, що українці вигадали всю цю історію з бананами та водою, щоб психологічно вплинути на нашу команду та змусити всіх подумати, що вони не боротимуться і можна буде легко їх обіграти. Якоюсь мірою їхня тактика спрацювала. Наші футболісти вочевидь розслабилися, особливо після швидкого голу.

Vardax: Я не зрозумів. Банани та воду їм дали в готелі, а винен "Панатінаїкос"? Знаєте, іноді в готелях є такі штучні фрукти для краси. Можливо, українці саме такі банани з'їли? Але взагалі я дуже сумніваюся, що українці взагалі чимось отруїлися. Подивіться, як вони бігали сьогодні. Так не бігають люди, яким було погано кілька годин тому.

Hilas: Матч-відповідь з "Дніпром-1" мені не сподобався. Багато помилок в обороні, помилки у центрі поля, і лише атаку можна похвалити. Така гра викликає побоювання напередодні матчів із "Марселем". Французи таких помилок не прощатимуть і забиватимуть більше, ніж українці. От тільки "Марселю" ми так багато голів забити точно не зможемо.


Saf: Цікаво, а як українці зрозуміли, що вони отруїлися бананами чи водою? Вони голодували кілька днів і вперше за цей час побачили їжу та воду? Чи у них із собою переносна лабораторія, яка одразу ж показала, що у всьому винні банани? Українці розуміють, наскільки безглузді звинувачення пролунали? Та ще й наш клуб нібито винен у всьому. Позорисько.

Niovi: Перший гол "Дніпра-1" - високий клас їхнього нападаючого. Він чудово діє з м'ячем, незважаючи на свою статуру. Було б круто купити такого форварда у "Панатінаїкос", він би посилив нашу команду. Українець зробив клоунів із наших захисників і це змушує мене нервувати перед матчами із "Марселем".

Feidaoi: Після того як українці забили другий гол, стало тривожно. Переживав, що ми "попливемо" і пропустимо третій гол, а потім взагалі вилетимо. На щастя, команда зрівняла рахунок і після цього стало зрозуміло, що ми пройдемо далі. Але гра команди у сьогоднішньому матчі мене розчарувала. Тренерському штабу є про що тепер подумати.

Thanos: Тим часом, українці могли щось з'їсти у літаку, навіть до вильоту. Це міг бути якийсь легкий шлунково-кишковий вірус, який легко "знайти" влітку, і сталося "отруєння". Але ні, нібито "Панатинаїкос" після перемоги 3:1 у першому матчі та повного домінування на полі вважав за краще саботувати матч-реванш, ризикувати репутацією та прогресом своєї команди, даючи гнилі плоди гостям та одночасно дезорієнтуючи їх, наказуючи затримати автобус на 30 хвилин. Не дуже розумна заява від українців, м'яко кажучи.

Orestis: Команда вже гарантувала собі місце у груповому раунді Ліги чемпіонів чи Ліги Європи. Це великий успіх для "Панатинаїкоса". Так, матч у відповідь вийшов складніше, але ми самі в цьому винні. Думаю, що тренерський штаб не налаштував гравців на те, що треба знову виходити та вигравати. Було видно розслабленість у діях наших футболістів. Це неприпустимо на такому рівні.


Argiro: Можу повірити, що українці отруїлися, і їм було погано. Можливо, спека далася взнаки або складний переліт. Всяке буває. Але навіщо звинувачувати наш клуб у такому? Ми спокійно виграли у першому матчі і нам не потрібна така допомога, щоб пройти клуб рівня "Дніпра-1". Якби українці попросили дати відстрочку на добу, без жодних звинувачень, то гадаю, що "Панатинаїкос" погодився б. А так… Відчуваю зневагу до українського клубу.

Foteinis: Радий успішному поверненню до єврокубків, але команді є над чим працювати. Перший матч мені сподобався більше, "Панатінаїкос" діяв із позиції сили. Сьогодні ми скоріше оглядалися на результат першого матчу і за це не поплатилися. Не слід забувати, що це Ліга чемпіонів і тут помилок не вибачають.

Lior: Страшно уявити, що було б без бананів! Українці і після матчу говорили про отруєння та натякали на те, що ми у цьому винні. Історія каламутна вийшла, але якщо це правда, то більше схоже на безглуздий збіг. Напевно, українці з'їли несвіжі фрукти, які хтось залишив їм у готелі. Можливо, спека вплинула. Але я не помітив сьогодні, що вони мали якісь проблеми зі здоров'ям. Не має значення, що там сталося. Головне, що ми пройшли далі та гарантували собі місце у груповому етапі.

Karamanis: Невже хтось думає, що після першого матчу "Панатінаїкосу" треба було когось отруїти, щоб вийти до наступного раунду? У таке можуть повірити лише недоумкуваті. І дозвольте запитати, чи українці за весь день в Афінах з'їли лише один банан? Навіть моделі, що страждають на анорексію, не їдять один банан за цілий день. А якщо вони їли не лише банани, то чому так упевнені, що винні ми, а не вони?

Florios: Коли матч закінчено і думаєш, що ми уникли невимовної катастрофи, звичайно, настає полегшення, але також гнів та роздуми на тему того, що робити далі. Імідж команди був бентежним, це правда. Наявна явна відсутність якості, необхідної для того, щоб мріяти про вихід до групового раунду Ліги чемпіонів. "Дніпро-1" був слабким суперником, але навіть він завдав нам проблем.

Xronos: Дивно, але отруєні українці грають краще за здорових. Можливо, ці банани були не отруєні, а навпаки? До речі, я не виключав би варіанта, що українці прийняли в день гри якісь "чарівні" таблетки, які запили водою і заїли бананами, тому їм нібито стало погано. А історію з отруєнням вигадали, якщо не пройдуть допінг-контроль. Скажуть, що у всьому винні банани, за допомогою яких українці навчилися грати у футбол та бігали так активно, як вони не бігали у першому матчі.
можно як завгодно до їх слів відноситися, але наші ще ті мастера відмазок. Потрібно якось це лікувати, бо це не додає краси...
У Марселі буде " грек копфен дрек"1! Полетять вслід за Дніпром! Лайно собаче та греція, ніколи не зроблять щось по людськи, промоскальські пі..раси!
Та подлінький народ греки...
Сховати
Ivan, я чогось їх порівнюю з турками