1 серпня 2023 17:22

У "Панатінаїкосі" стверджують, що вони не мають відношення до отруєння гравців "Дніпра-1"

«Панатінаїкос» не має стосунку до отруєння гравців «Дніпра-1», стверджують у клубі, повідомляє Gazzetta.gr.


Також представники «Панатінаїкоса» на ранковій зустрічі учасників матчу 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів з делегацією УЄФА підкреслили, що вони підтримують український клуб і готові зробити все, що необхідно у даній ситуації.


Також клуб заперечує проблеми з організацією перебування суперників. У «Панатінаїкосі» стверджують, що запропонували «Дніпру-1» все те саме, що й іншим суперникам, і жодних проблем не було.


Що стосується того, що автобус, замість очевидної дороги до готелю, почав довго блукати манівцями, грецький клуб вказує, що причина у заходах безпеки, які застосовує грецька поліція. Через війну в Україні вони були ще суворішими, ніж зазвичай.


За даними журналіста Володимира Звєрова, 15 представників «Дніпра-1» відчули симптоми отруєнні. 8 з них - футболісти. «Дніпрі-1» мають невдоволення організаційним прийомом, який влаштували греки. Так, у роздягальні команди не було рушників, а водій автобусу, як вказано вище, довго блукав замість того, щоб їхати в готель».


За інформацією «ТаТоТаке», частина ключових гравців «Дніпра-1» пропустить цю гру. Матч розпочнеться о 20.30. У першій грі «Панатінаїкос» переміг 3:1.