30 липня 2023 14:13

"Стиль Ротаня - це добре, але добре б ще й стиль у результатах": відомий тренер дав пораду наставнику "Олександрії"

Колишній головний тренер Вереса Юрій Вірт розкритикував Руслана Ротаня за відсутність результату у клубному футболі, а саме під час його роботи в Олександрії.


Руслан Ротань під час роботи у молодіжній збірній України одночасно почав працювати і на посаді головного тренера Олександрії. Юрій Вірт, говорячи про клубну роботу Ротаня, акцентує увагу на відсутність результату у молодого тренера.


«Стиль Ротаня – це добре. Але добре було б і стиль у результатах. Приблизно як у молодіжній збірній, яку Ротань вивів у півфінал (Євро)», – сказав Вірт в інтерв'ю «Українському футболу».


Також екс-тренер Вереса зазначає, що після приходу Ротаня до Олександрії команда здала у турнірній таблиці, втративши наприкінці місце у єврокубках.


«Гра – це все добре і красиво, але коли Руслан приходив у команду, Олександрія йшла на п'ятому місці з відривом. І зрештою не потрапила до єврокубків.

Є хороші умови та хороші молоді футболісти, хотілося б, щоб стиль Ротаня підтверджувався добрим результатом. Для Олександрії це – потрапити до п'ятірки, потрапити до єврокубків».


Ротань очолив Олександрію у грудні минулого року. Під його керівництвом команда провела 16 матчів, у яких здобула три перемоги, 10 нічиїх та три рази програла.


Контракт спеціаліста з клубом розрахований до літа 2025 року.


Останнім клубом Юрія Вірта був рівненський Верес, який він залишив за підсумками минулого сезону.