29 липня 2023 17:30

Йорк: "Онана не такий хороший, як Де Хеа. Як би ті, хто критикував Давида, не стали просити його повернутися"

Дуайт Йорк не вважає Андре Онана воротарем одного рівня із Давидом Де Хеа.


«Манчестеру» треба бути обережнішим у своїх бажаннях. Незважаючи на все добре, що Де Хеа зробив для Манчестер Юнайтед, його кар'єра закінчилася дуже погано. Я сподіваюся, що це не повернеться до «МЮ» бумеранг після того, як вони купили Онана. З бажаннями треба бути обережнішими.


Де Хеа – володар «Золотої рукавички», видатний гравець, який робив помилки, як і всі ми. Виграти «Золоту рукавичку» – те саме, що виграти «Золоту бутсу» і стати найкращим бомбардиром клубу. І при цьому клуб змінює його на іншого.

Мені таке не до вподоби. На мій погляд, Онана не такий хороший, як Де Хеа, і людям варто ставитися до нього з великою обережністю. Я вже бачив Онана, Прем'єр-ліга – це зовсім інша справа, враховуючи швидкість гри та те, як часто тебе пресингують. Вона іноді намагається бути польовим гравцем, а не воротарем.


Я пильно стежитиму за цим хлопцем. Як би люди, які критикували Де Хеа та хотіли, щоб він пішов, не стали просити його повернутися. Сподіваюся, такого не станеться», – заявив колишній гравець «Манчестер Юнайтед».