28 липня 2023 22:38

"Настав час прощатися". Колишній динамівець Велозу емоційно покинув свою команду

Колишній півзахисник "Динамо" Мігел Велозу в своєму Instagram повідомив про відхід з італійської "Верони".


"На жаль, час прощатися настав, і важко пояснити всі емоції, які я переживаю. Це були справді незабутні роки, коли я мав честь захищати футболку "Джаллоблю" та носити капітанську пов’язку. Я дуже схвильований, бо залишаю чудових товаришів по команді, багатьох із яких мені пощастило називати друзями сьогодні, з якими я ділився зусиллями під час тренувань, одне поле, моменти радості та страждань.

Я дякую президенту за те, що він завжди в мене вірив і хотів, щоб я був у "Вероні. Що дав мені можливість повернутися до того, що я люблю найбільше, з великим ентузіазмом. Дякуємо клубу та всім членам технічного персоналу, штатним працівникам, фізіотерапевтам, дієтологам, технікам з обслуговування та робітникам, які були основною частиною цих чотирьох надзвичайних сезонів. Секретом наших успіхів завжди був колектив.

Я дякую всім уболівальникам "Верони" за прихильність і підтримку, яку ви завжди надавали мені навіть у найважчі моменти, і за те, що завжди змушували мене почуватися по-справжньому як вдома. Зараз, незважаючи на те, що наші шляхи розділені, моє серце завжди буде прив'язане до цих кольорів і цього міста.

Мені пощастило і велика честь стати одним із вас. І я завжди буду. Ваш "професор", - написав Велозу.