28 липня 2023 15:38
1

"Мудрик катував Тріпп'єра 45 хвилин": в Англії зробили висновок щодо гри українця в матчі з "Ньюкаслом"

Англійська преса оцінила гру 22-річного вінгера Челсі Михайла Мудрика в товариському матчі з Ньюкаслом (1:1). Журналісти вбачають прогрес українця.


У четвер, 27 липня, Челсі провів черговий товариський матч на передсезонному турне до США проти Ньюкасла (1:1).

Український вінгер синіх Михайло Мудрик провів на полі перший тайм. Хоча він і не зміг відзначитись результативними діями, журналісти відзначили його гру.

«Предсезонка показує, що Мудрик може дати результат. Його стрімкі забіги супроводжувалися розумними пасами. Його різнобічний дриблінг завершувався ударами».


Автори матеріалу вважають, що Мудрик створив проблеми правому захиснику Ньюкасла Кірану Тріпп'єру.

«Ці позитивні зрушення є величезним прогресом для гравця, який кілька місяців тому виглядав втраченим. Було що відзначити зі знаком плюс. Він катував Тріпп'єра 45 хвилин і добре взаємодіяв із Крістофером Нкунку та Ніколасом Джексоном».

Журналісти вірять у успіх вінгера у майбутньому.

«Українець має пройти довгий шлях. Йому, безперечно, знадобиться більше часу для розвитку, і ігровий час цьому допоможе. Наразі видно перспективні передумови», – пише видання Goal.

Нагадаємо, що Мудрик приєднався до Челсі із Шахтаря у січні цього року за 70+30 мільйонів євро. У 17 поєдинках за команду він зміг відзначитись двома асистами;
Перший матч у Челсі у новому сезоні заплановано на 13 серпня. Команда-господар прийме Ліверпуль у рамках першого туру АПЛ.
Команда будинку прийме