27 липня 2023 13:30
1

Олександр ДЕНИСОВ: "УПЛ ТБ надасть можливість вболівальникам насолоджуватися картинкою за європейськими стандартами"

Директор з медіа, маркетингу та спонсорства «Полісся» Олександр Денисов розказав деталі перемовин щодо створення телепулу в УПЛ.


«Це були непрості тижні, години, наради, багато гострих питань. ФК «Полісся» після того, як заявило про свою позицію бути з більшістю, не відійшло від свого рішення під час важких дискусій. Нам могло щось не подобатись, якісь варіанти виглядали спірними, але наша принципова позиція залишилася незмінною - ми пройдемо цей непростий шлях разом з більшістю клубів. Це була позиція президента клуба.

Головний підсумок - більшість клубів УПЛ, а саме 12, все ж таки об“єдналися навколо спільної ідеї розвивати власний проєкт. Тепер разом з іншими клубами створено УПЛ ТБ, яке надасть можливість вболівальникам насолоджуватися картинкою телетрансляцій за європейськими стандартами.

Клуби домовились, що в першому сезоні кожен клуб фінансує телетрансляції домашніх матчів за свій кошт. Трансляції поєдинків будуть доступні на всіх провідних OTT-платформах України. Матчі УПЛ можна буде подивитись в безкоштовному розділі на: MEGOGO, Sweet.tv, Setanta, Vodafone TV, Київстар TV, Воля TV. Тобто все, що потрібно вболівальнику - це завантажити додаток або на телефон, або на телевізор, якщо є Smart TV або через компʼютер. І насолоджуватися переглядами матчів», - сказав Денисов.

Та хоч так