26 липня 2023 08:24
2

Олександр КУЧЕР: "Три удари – три голи. Ми не заслуговували на такий результат"

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер прокоментував поразку від «Панатінаїкоса» (1:3) у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.


- Важко коментувати після такої гри. В першому таймі спочатку десь злякалися суперника. Хоча казали хлопцям, що немає нічого страшного - це такі ж люди, з ними можна та треба грати.

Почали більше грати після пропущеного голу: з’явилися гра, малюнок, моменти.

У другій половині теж непогано грали, але пропустили після напівмоментів. Напівмомент - і у нас гол, напівмомент - і у нас гол. У нас немає якоїсь відповідальності, концентрації. Не можна так легко пропускати в матчах з такими командами, давати такі голи.

Минулого сезону у нас три пропущені голи після трьох ударів, і зараз знову. Я не розумію. Десь не достукалися до хлопців, не донесли.

Але не можу сказати, що все втрачено, тому що непогано грали у другому таймі. Хлопці бігли, накривались, були моменти, могли забивати більше. Але втратили пильність та отримали незрозумілі голи.

Не знаю, чи був пенальті. Важко коментувати, треба передивитися. Не бачив там порушення, що треба було його ставити.

- Рахунок 1:3 - по грі?

- Не вважаю, що ми заслуговували на таку поразку. Могли забивати більше одного м’яча. Дуже легко ми дали супернику забити голи.

- Прокоментуйте гру Кінарейкіна. Чому ви обрали саме його?

- Яків - молодий воротар. Я вибрав його, тому що інші наші голкіпери травмовані. Так, до нас приєднався Євген Волинець, але він зіграв за нас лише один тайм. А Яків на зборах показав себе дуже добре. Тому вибір впав на нього, - сказав Кучер.


Фото - СК «ДніпрО-1»

Греки грали відстійно, але Дніпро взагалі не грав.
Треба йти в двір і грати в дир-дир, техніки футболу вчитись.