24 липня 2023 08:30

Виконавчий директор "Мілана": "США - найбільший ринок у світі. Для нас важливо бути тут"

Виконавчий директор «Мілана» Джорджо Фурлані розповів, чому американський вектор є дуже важливим для «россонері».


«Чому ми тут? По-перше, це чудовий турнір (йдеться про серію товариських матчів з «Реалом», «Ювентусом» та «Барселоною» - при.). У нас є шанс зіграти з одними з найкращих команд світу і якнайкраще підготуватися до майбутнього сезону.


По-друге, ми тут, тому що США дуже важливі для нас. США - найбільший спортивний ринок у світі, соккер стрімко розвивається. Я завжди називаю футбол «соккером», і роблю це не тільки для вас, друзі, а тому що це дійсно важливий ринок для нас.


США входять до трійки наших найбільших міжнародних ринків. З точки зору фан-бази, у нас є 16 фан-клубів у Північній Америці, тож ми сподіваємося побачити багато наших вболівальників з цих спільнот протягом найближчих кількох днів.

Також США важливі для нас стратегічно. Ми належимо американцям - «Міланом» володіє фонд RedBird Capital, який працює на перетині спорту, індустрії розваг та культури.


Лос-Анджелес - столиця розваг, а Мілан - столиця моди. Мода, культура та індустрія розваг йдуть разом, тому для нас важливо бути тут», - сказав Фурлані.