23 липня 2023 10:16

"Відкликав позови": українська модель, якій загрожували фани, розлучилася з колишньою зіркою "Реала" та помирилася з екс-динамівцем Вербичем

Схоже, скандали в особистому житті Беньяміна Вербича поступово сходять нанівець. Мати дитини словенського вінгера Альвіна Царенко в ексклюзивному коментарі FanDay.net поділилася подробицями.


Нещодавно Альвіна Царенко в інтерв'ю FanDay.net зізнавалася, що розлучилася з Вербичем, а фанати його нинішнього клубу – Панатінаїкоса – погрожували найняти кілера, щоб він убив її та дитину. Вболівальники думали, що через Альвіну Вербич погано грає.


Українка зізналася, що зустрічається із відомим футболістом Олімпіакоса, а Вербич має намір відібрати дитину через суд. Проте наразі ситуація кардинально змінилася.


Альвіна розповіла FanDay.net, що помирилася з Вербичем та розкрила ім'я футболіста Олімпіакоса, з яким зустрічалася.

«Ми помирилися з Беньяміном. Хамес Родрігес, з яким я зустрічалася, пішов із Олімпіакосу. Вербич відкликав усі позови», – підсумувала дівчина.


Царенко не уточнила, чи є вони парою з Вербичем, чи просто налагодили стосунки, як батьки дитини.

Хамес Родрігес відомий своїми виступами за Монако, Реал, Баварію, Евертон та інші клуби. Минулий сезон 32-річний півзахисник збірної Колумбії провів в Олімпіакосі, який залишив у квітні цього року.


Вербич перейшов до Панатінаїкоса з Динамо в липні 2022 року. За цей час 29-річний словенець провів за грецький клуб 29 матчів і відзначився трьома голами та двома асистами.