22 липня 2023 09:28

"Шахтар" досі не знайшов йому заміни": названо проблемну позицію донецького клубу

Екс-головний тренер Карпат, Металіста, Маріуполя та низки інших українських клубів Олександр Севідов вважає, що Шахтар зазнає труднощів у своїй грі за відсутності на полі Тараса Степаненка.

Олександр Севідов вважає, що Шахтарю поки що так і не вдалося підготувати гідну заміну своєму ветерану Тарасу Степаненко.

Без 33-річного опорного півзахисника «гірники» суттєво просідають у центрі поля і не змогли виграти поки що жодного матчу на зборах (АЗ (3:3), АЕК Афіни (0:5), Аякс (0:3)).

«Шахтар досі не знайшов заміни Степаненку. Коли його немає на полі, то у центрі великі проблеми. У команди є проблеми в тій зоні, де атаки суперника мають зупинятися», – заявив Севідов у програмі Фінти та підкати.


Нагадаємо, що Степаненко перейшов до Шахтаря ще на старті сезону 2010/11 із запорізького Металурга. З того часу він провів за команду 393 матчі, в яких забив 29 голів і віддав 24 результативні передачі;


Новий сезон для чинного чемпіона УПЛ розпочнеться 29 липня. Команда в гостях зіграє з Металістом 1925 в рамках першого туру першості України;


За словами дружини Степаненка Маргарити, він поки не має наміру завершувати професійну ігрову кар'єру.

Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно дискваліфіковано з футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. працював консультантом.