20 липня 2023 10:20

Ромеу та його агент доплатили "Жироні" 600 тисяч євро за трансфер в "Барселону"

Півзахисник Оріоль Ромеу та його агент Меджик Діас погодилися частково компенсувати витрати «Барселони» на оформлення переходу гравця з «Жирони», повідомляє Sport.es.


Каталонці не планували витрачати на трансфер більш ніж 3,4 млн євро – саме такою була клаусула гравця. «Жирона» хотіла отримати за Оріоля близько 4,5 млн євро для того, щоб компенсувати виплати, пов’язані з попереднім трансфером футболіста.

Виплата відступних означала перерахування Ла Лізі певного відсотка від суми трансферу, а також неможливість розстрочення платежу.

У підсумку Ромеу та його агент заради прискорення оформлення угоди запропонували додати до 3,4 млн євро ще близько 600 тисяч євро з власних зарплат. Загальна сума 4 млн євро влаштувала «Жирону».

«Барселона» оголосила про перехід Ромеу вчора, 19 липня. Він є вихованцем «блаугранас». 31-річний футболіст був у системі клубу з 2004 по 2011 рік, зігравши 2 матчі за першу команду.

Після цього виступав за «Челсі», «Валенсію», «Штутгарт» та «Саутгемптон». У минулому сезоні Оріоль провів 34 матчі за «Жирону» і забив 2 голи.