13 липня 2023 17:47

"Важко дивитися. Він був обличчям України": президент "Миная" закликав терміново допомогти Мілевському

Президент Міная Валерій Пересоляк стурбований станом екс-форварда своєї команди Мілевського після завершення професійної ігрової кар'єри.

Власник Міная Валерій Пересоляк переймається станом Артема Мілевського. Екс-форвард завершив кар'єру в 2021 році, і поки що не може знайти себе в новому житті.


Особливо за станом зірки вдарила повномасштабна війна Росії проти України. Мілевський опинився у складному емоційному стані та відмовляється брати участь у благодійних матчах за ветеранів українського футболу.


У березні цього року Мілевський шокував усіх своїм зовнішнім виглядом, коли прийшов разом зі своїм другом Олександром Алієвим повболівати за Динамо в домашньому матчі проти Інгульця (0:2) у 16-му турі УПЛ.

«Я говорив і говоритиму: шкода хлопця. Потрібно йому чимось допомогти, якщо я можу особисто – треба допомогти. Коли він був зіркою українського футболу обличчям України. А зараз, на жаль, важко дивитись на це. Хлопцеві потрібна допомога».

Також Пересоляк аргументував, навіщо запросив Мілевського догравати до свого клубу.

Це більше було для того, щоб нагадати Україні, що є такий клуб Мінай. Запросили зірку, щоби привернути увагу», – розповів Пересоляк в інтерв'ю Ютуб-програмі Football Manager.


Фото - ФК «Минай»