11 липня 2023 23:46

"Ювентус" та "Інтер" поборються з "Аль-Ахлі" за Отавіо

Португальський півзахисник «Порту» Отавіо став об'єктом інтересу відразу двох італійських топ-клубів: «Інтера» та «Ювентуса». Вони змагатимуться з «Аль-Ахлі», про інтерес якого повідомлялося раніше, за підписання 28-річного футболіста, повідомляє агент Отавіо Ісраель Олівейра.


«Я можу сказати, що навколо нього є великий інтерес в Італії, і він дуже потрібний там. Ми говоримо про гравця, який вже довів, на що він здатний і може допомогти будь-якому клубу. Є команди, які вже збирають необхідні кошти, щоб виплатити €40 млн, запрошені «Порту». Вони напевно хочуть його отримати.

Я можу підтвердити, що «Інтер» входить до клубів, які хочуть його. Думаю, "Ювентус" також приєднається до гонки за Отавіо. Я хочу прояснити, що гравця не виставлено на трансфер, тому або буде виплачено суму відступних, або він залишиться в «Порту», — наводить слова Олівейри Football Italia.


Однак, за інформацією джерела, жоден із перелічених агентом клубів зараз не веде переговорів щодо гравця.


Отавіо виступає за "Порту" протягом семи років. У сезоні-2022/2023 на рахунку португальця 44 матчі у всіх турнірах, у яких він відзначився сімома голами та дев'ятьма результативними передачами. Контракт гравця з Порту діє до кінця червня 2025 року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, - €35 млн.