7 липня 2023 21:13

"Михайличенком цікавляться закордонні клуби": агент заявив, в які українські команди точно не піде екс-динамівець

Вадим Шаблій, який є агентом 26-річного українського захисника Андерлехта Богдана Михайличенка, поділився інформацією щодо майбутнього свого клієнта.


Шаблій заявив, що Михайличенко після сезону оренди у Шахтарі повернувся до розташування свого клубу. При цьому поки що до кінця не зрозуміло, чи розраховують на українця в Бельгії. За останньою інформацією ЗМІ він був усунений від тренувань з першою командою.


«Богдан зараз повернувся до Андерлехта. Він має рік контракту, і він його виконує. Подальша доля Михайличенка в Андрелехті? Ми з клубом шукаємо рішення».


Агент не підтвердив, що рішення Шахтаря не продовжувати контракт із захисником пов'язане з відходом із команди головного тренера Ігора Йовічевича.


«Не знаю. Ми із Шахтарем про це не говорили».


Агент також розповів, чи є інтерес до його клієнта з боку інших клубів.

«Інтерес присутній із боку закордонних команд. Повернення до України? Залежить від клубу, який захоче бачити його у себе».


Шаблій уточнив, чи цікаві Михайличенку амбітні новачки УПЛ Полісся та ЛНЗ.


«Ці клуби точно ні. Якщо надійде пропозиція від топ-3 команд УПЛ, то сідатимемо і розмовлятимемо», – заявив Шаблій в інтерв'ю сайту «Український футбол».

Контракт Михайличенка з Андерлехтом розрахований до 30 червня 2024 року, а Трансфермаркт оцінює його у чотири мільйони євро;

Минулого сезону в Шахтарі Михайличенко у 32 матчах відзначився двома голами та шістьма асистами, однак «гірники» вирішили не викуповувати українця.