6 липня 2023 08:05

Іспанські вболівальники: "Україна зганьбить Європу на Олімпіаді"

Фото - ua.depositphotos.com


Іспанці задоволені тим, що вдалося легко обіграти Україну, а команда не звернула уваги на швидкий пропущений гол. Іспанці вважають, що півфінальний матч показав реальну різницю між українським та іспанським футболом. Вболівальники вважають, що у збірній України мало добрих гравців, натомість багато тих, хто не відповідає рівня півфіналу, особливо в обороні. Загалом іспанці задоволені грою та результатом. Багато хто був упевнений у перемозі, але мало хто очікував, що вийде забити 5 голів України. Багато хто називає Україну слабкою командою, яка випадково дійшла до півфіналу, а її реальний рівень був показаний у півфінальному матчі з Іспанією.


Pepi: Франція недооцінила Україну та програла. Ми у першому матчі також через це постраждали. Але зробили правильні висновки і цього разу діяли набагато надійніше в обороні. Ну і змогли реалізувати свої моменти, яких ми мали багато і в першому матчі, на груповому етапі.

Chiva: Дякую Трубіну за фінал. Український воротар сьогодні був за Іспанію. Мені здається, що він взагалі рідко свою команду рятує. Нашим гравцям достатньо було пробити по воротах, хоча б трохи убік, не по центру, як цей удар одразу перетворювався на гол. Та й захисники такого ж низького рівня.

Montoro: Ізраїль та Україна не відповідають рівню півфінальних матчів. Дві команди, які зіграли дуже погано. Справедливо, що вони залишили турнір, а не потрапили у фінал. У вирішальному матчі зіграють дві найсильніші збірні Європи, як і має бути.

Toscano: Читав новини про те, що "Шахтар" хоче отримати 40 мільйонів євро за Трубіна. Це дуже смішно, бо такі воротарі є у кожному клубі. Тоді за нашого голкіпера треба просити щонайменше 100 мільйонів євро.

Segura: Мудрик – найсильніший гравець на молодіжному чемпіонаті Європи. Його просто неможливо зупинити без порушення правил. Про таких гравців тренери кажуть, що вони роблять різницю на полі. На жаль, усі про це знають, але ніхто не знає, як можна зупинити Мудрика. На щастя, решта гравців збірної України набагато нижча від рівня, особливо захисники.


Robles: Напевно, рахунок не зовсім по грі. Ми були сильнішими, але й українці не заслужили програти 1:5. Сьогодні у нас залетіло все те, що не залетіло у першому матчі. Головне, не надто довго радіти після цієї перемоги. З Англією буде зовсім інший футбол і це суперник іншого рівня, набагато сильніший.

Serrato: Я тільки зараз зрозумів, що Ізраїль та Україна представлятимуть Європу на Олімпіаді. Усього 4 команди будуть від Європи, дві з них дуже низького рівня. Краще б віддали ці місця Англії та Італії.

Catala: Дуже легко виграли та навіть заощадили сили на фінал. Я був упевнений, що ми сильніші, але не очікував, що перемога вийде такою простою. 5 голів забити у півфіналі – це справді вражаюче досягнення для будь-якої команди.

Menendez: Цей матч показав, що іспанським клубам не варто підписувати захисників із Франції, а краще звернути увагу на іспанських молодих гравців. Подивіться, як сьогодні українці мучилися з Іспанією та як легко обігравали французів. Перес та Лапорта мають сильно задуматися про трансферну політику. Французи сильно переоцінені на трансферному ринку.

Abellan: Залишилося обіграти Англію, і ми заслужено виграємо чемпіонат Європи. Я очікував від України більшого, але радий, що перемога вийшла простою і не відібрала у нашої команди багато сил. Тому що Англія також дуже легко обіграла Ізраїль у півфіналі.

Lazaro: Іспанія має характер. Пропустили швидкий гол, але не попливли. Швидко отямилися і забили два голи, після чого контролювали гру і вже змусили українців нервувати. Ця Іспанія сильна командною грою, що дуже важливе на таких турнірах.

Muniente: Де сьогодні був Мудрик, де був Трубін? Де усі ці так звані "зірки" українського футболу? Наші захисники надійно закрили Мудрика, а Трубін пропустив усі удари, що летіли у ворота. Занадто багато розмов було від українців перед півфіналом. Не знаю, на що вони сподівалися з такою грою.

Esquitihno: Дивно не те, що ми виграли 5:1. Найдивніше для мене те, що ми першими пропустили гол, але це ніяк не позначилося на команді. Ми просто продовжили грати у свою гру та забивали гол за голом. А українці не могли нас зупинити, припускаючись таких жахливих помилок в обороні, як і в першому матчі, на груповому етапі. Просто тоді ми дивовижно не змогли реалізувати ці моменти.


Luna: Іспанська молодіжна збірна виходить у фінал, забиває 5 голів та показує дивовижну гру. А в цей момент "Реал" та "Барселона" борються за турецьких та бразильських гравців, замість звернути увагу на іспанських футболістів, які нічим не гірші. Невже вони мають так багато грошей, що вони готові постійно їх витрачати на сумнівних гравців?

Pilar: Мені Трубін нагадує Луніна, який усю кар'єру хоче бути запасним у "Реалі". Здається, що вони мають все для того, щоб бути хорошими воротарями. Але при цьому вони пропускають голи у невинних ситуаціях. Адже воротар не тільки мусить ловити м'яч або відбивати його, стоячи по центру. Він має вміти правильно вибирати позицію. Трубін не вміє цього робити, тому ми сьогодні так легко забивали голи. А коли Лунін за "Реал" виходив у основі, я боявся щоразу, коли суперник збирався бити по воротах.

Tineo: На мою думку, українці сьогодні просто були втомлені. Вони зробили ставку на швидкий гол та змогли забити. Якби вони закрилися в обороні після цього, нам було б складно. Але українці вирішили, зважаючи на все, забити другий гол і ми їх за це покарали. А у другому таймі вони вже не бігли, один Мудрик старався, але ніхто його не підтримав. Це допомогло нам так легко виграти.

Roca: Добре, що все скінчилося саме так. Але якщо Англія першою заб'є гол, то там уже не вийде так легко виграти. Нам пощастило потрапити до півфіналу і зіграти там з Україною, яка дуже слабко грає в обороні. Була б інша команда сьогодні на полі, не впевнений, що ми змогли б вийти у фінал.

Guirao: Дякую Україні за те, що вони обіграли Францію. Не впевнений, що ми змогли б п ройти французів. Смішно, але у футболі все саме так і буває. Виграють турніри ті команди, яким більше посміхається фортуна. Нам пощастило потрапити до слабкої групи, а потім зіграти у плей-оф зі Швейцарією та Україною. Якби обставини склалися інакше, у фіналі грала б не Іспанія, а інша команда.

Avandano: Можна сказати, що команда помстилася Україні за перший матч. Було неприємно читати всі ці коментарі українських гравців та тренерів, які так і не зрозуміли, що навіть нічия у першому матчі була для них великим успіхом. Сьогодні ми показали їм реальну різницю між українським та іспанським футболом.

Quinones: І навіть Мудрик Україні не допоміг. Не буду сперечатися, це хороший гравець, який здатний багато на що. Думаю, що у нього велике майбутнє у "Челсі", чи в якомусь іншому клубі. Але він не може самостійно вигравати матчі. І мені здається, що він не є лідером за характером.

Gallego: Україна зганьбить Європу на Олімпіаді. Дуже слабка команда, яка дивом дійшла до півфіналу. Уся гра будується через Мудрика. Варто його закрити, як Україна нічого не могла зробити в атаці. А з такими захисниками та воротарем взагалі дивно, що вони навіть із групи вийшли.