5 липня 2023 21:49

Дмитро КРИСЬКІВ: "Переможемо іспанців, тільки якщо наступимо собі на горло"

Півзахисник збірної України U-21 Дмитро Криськів поділився очікуваннями від півфінального матчу проти Іспанії.


- Дмитре, на жаль, ти пропускаєш сьогоднішній матч через перебір жовтих карток, але в тебе був досвід гри з іспанцями, тоді (в матчі 3 туру групового етапу - прим.) ти відіграв 63 хвилини. Чим запам’яатался ця команда, які її найсильніші та найнебезпечніші сторони?


- Дуже прикро, що сьогодні пропускаю гру, досі корю себе за те, що не можу допомогти своїй команді. Пам’ятаю першу гру - хоч матч був у інших складах, але вважаю, що в обох команд був стиль, який нав’язують головні тренери - такий комбінаційний футбол.

Я вважаю, що в першій грі ми ні в чому не поступалися, а навпаки були ближчими до перемоги. Іспанці показали добрий пресинг та атакувальний футбол, але сподіваюся, що сьогодні фортуна буде на нашій стороні й ми зможемо здобути перемогу.


- Розкажи про налаштування в команді, який настрій всередині?


- Дуже гарний настрій. Перемога над французами додала нам впевненості. Головне, щоб не було самовпевненості - тренер попередив нас, що ця гра буде ще складнішою.

Суперник дійсно досить великого рівня. Тому, тільки якщо ми наступимо собі на горло, то зможемо здобути перемогу сьогодні, - сказав Криськів.