3 липня 2023 18:43

Журналіст розповів про зарплату Ярмоленка в "Динамо" та як його повернення вплинуло на досвідчених гравців

Журналіст та коментатор Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" висловив свою думку, щодо повернення Андрія Ярмоленка в "Динамо".


"Я дуже вітаю повернення Ярмоленка. Повернення такого футболіста до УПЛ підіймає статус чемпіонату. За останній рік ми звикли, що від нас тільки втікають. І тут головна зірка, капітан збірної показує приклад, що треба вертатися додому, підіймати цю країну, робити славне ім’я київському "Динамо". Повернення таких персонажів - це дуже великий плюс з точки зору медійності, маркетингу, патріотизму.


Щодо ігрових якостей. Ми всі знаємо, що Ярмоленко самотужки може вирішити долю гри. Як показали матчі збірної, зараз не найкраща форма у Ярмоленка, але я впевнений, що в домашньому руслі, він швидко набере форму. Луческу ще взимку хотів повернути Ярмоленка, зараз вдалося це зробити. У них відбулась розмова, і Луческу сподівається, що Ярмоленко стане стержнем у роботі з молодими футболістами.


Зарплата Ярмоленка суттєво не дотягує до зарплатні Луческу. Завдяки бонусам по закінченні сезону зарплата Ярмоленка може вирости, але зараз Андрій приїхав на дуже стримані гроші. Він повернувся до "Динамо", щоб допомогти клубу виграти чемпіонство. Коли стало відомо, що повертається Ярмоленко, практично всі досвідчені футболісти погодились на умови, які пропонує клуб. Команда націлена на виграш чемпіонства".