3 липня 2023 16:22

"Кристал Пелас" продовжив контракт із 75-річним Ходжсоном

Кристал Пелас на своєму офіційному сайті оголосив про те, що досвідчений Рой Ходжсон продовжить обіймати посаду головного тренера першої команди.


75-річний англійський фахівець продовжив контракт зі своїм рідним клубом ще на один сезон після свого успішного повернення до табору "орлів" посеред минулої кампанії на тимчасовій основі.


"Я надзвичайно радий і пишаюся тим, що продовжую свій час у Кристал Пелас, і я хотів би подякувати голові та спортивному директору за їхню віру в мене. Я знаю, яка у нас фантастична команда. Це чудове поєднання молодості та потенціалу разом із гравцями із досвідом в АПЛ та міжнародній арені.

Я довго спілкувався з головою, і ми погодилися, що повинні бути амбітними, щоб отримати максимальну віддачу від наявних талантів. Таким чином, ми поставили собі за мету завершити наступний сезон у першій половині таблиці, і ми вважаємо, що це цілком досяжно з такою чудовою групою гравців і найчудовіших уболівальників, які тиждень за тижнем підтримують команду", — сказав Рой Ходжсон.


Нагадаємо, що Рой Ходжсон повернувся на посаду головного тренера Кристал Пелас наприкінці березня цього року після звільнення Патріка Вієйра. Після цього команда доволі швидко гарантувала собі збереження прописки в АПЛ та у підсумку фінішувала на 11 місці в таблиці.