3 липня 2023 08:16

Французькі вболівальники: "Макрон уже зателефонував Зеленському з привітаннями? Не здивуюсь, якщо це черговий подарунок для українців"

Фото - ua.depositphotos.com


Французи очікували, що матч завершиться легкою перемогою їхньої збірної. На це було кілька причин. По-перше, Франція виграла всі три матчі на груповому етапі і продемонструвала дуже впевнену гру. По-друге, ці команди вже грали між собою і тоді французи були сильнішими. Швидкий гол лише підтвердив думку французів про те, що їхня команда набагато краща. Тому вони не можуть повірити в те, що Україна зрештою виграла матч з рахунком 3:1 і вийшла у півфінал.


Уболівальники називають цей результат принизливим та вимагають від тренерського штабу негайно піти у відставку.


Guillot: Коли твоя команда відкриває рахунок на 19-й хвилині, то здається, що все закінчиться впевненою перемогою. Тим більше, що й суперник не надто грізний. Не можу зрозуміти, що сталося із Францією.


Mace: Безвідносно підсумкового результату хочу сказати, що третій гол українців був геніальним. Бондаренко зіграв настільки красиво та впевнено, що цей гол я назвав би окрасою матчу. Про решту навіть не хочеться нічого говорити. На жаль, похвалити нашу команду не вийде, надто погано грали всі.


Corentin: Здається, що наша команда настільки була впевнена у перемозі над Україною, що вже думала про матч із Іспанією. А швидкий гол зіграв злий жарт із нами. Надто рано ми повірили у свою перемогу. І коли пропустили два голи від України, то просто не знали, як виправити ситуацію.


Fossoyeux: Уявіть, що на Євро-2023 буде фінал Ізраїль – Україна. Тоді організаторам турніру доведеться доплачувати глядачам, щоб вони прийшли на стадіон і подивилися такий "цікавий" та "захоплюючий" фінал.


Moyen: Поки вся наша команда боялася Мудрика і думала, як зупинити зірку "Челсі", виявилося, що найнебезпечнішим гравцем України був Судаков. Дивовижний гравець, який здатний грати на дуже високому рівні у топ-клубах. Дивно, що він так довго грає за "Шахтар". За талантом він нічим не поступається Мудрику, який уже грає в англійському клубі.


Pourier: Це провал для збірної Франції. Ми мали як мінімум виходити у фінал. У нас найсильніша команда на турнірі, а ми вилітаємо в чвертьфіналі від України! Це ганьба для гравців та тренерського штабу. Сподіваюся, що в них вистачить мужності сьогодні піти у відставку і взяти на себе відповідальність за цю принизливу поразку.


Sevestre: Я не сильний у всіх цих регламентах. Але якщо я правильно розумію, то цим же складом ми гратимемо на Олімпіаді? Тоді нам точно потрібно за цей рік багато що змінити. Бо з такою грою ми не зможемо виграти турнір. І це буде ще одне втрачене покоління, незважаючи на те, що Франція має дуже багато талановитих гравців.


Maquin: Логічний результат. Україна була кращою і заслужено проходить далі. У них є команда та хороший тренер. У нас є чи вже було багато хороших гравців, але не було команди. Та й не було сильного тренера.


Durbec: Українці грали за свою країну, за Батьківщину! А Франція грала, щоби показати себе індивідуально. Як ми побачили, всі наші футболісти надто слабкі окремо. Варто нам зіткнутися з сильною командою, як ми відразу ж програли і покинули турнір. Прикро, що так сталося, але Україна була справді кращою.


Alcaraz: За іменами Україна значно поступається Франції. Не думав, що українці зможуть із нами на рівних грати. Для мене це був неприємний сюрприз. Мені здається, що Франція мала впевнено вигравати, натомість створили собі проблеми на рівному місці. Мабуть, це були тренерські помилки. Можливо, недооцінили суперника і були впевнені, що зможе обіграти їх просто за рахунок вищого класу гравців. Але у футболі це не завжди працює.


Gramond: Макрон уже зателефонував Зеленському із привітаннями? Не здивуюсь, якщо це черговий подарунок для українців. Не лише допомогли їм вийти у півфінал, а й подарували путівку на Олімпіаду. Після такого подарунка Макрон буде улюбленим другом Зеленського.


Floriane: Насправді Франція слабша за Україну. Я завжди був здивований цими криками про неймовірну силу французів. Вибачте, але один Мудрик коштує дорожче за всю нашу команду! А ще там є Судаков, Трубін, Бондаренко. Подивіться ще раз на склад української збірної, і ви зрозумієте, що ми з самого початку практично не мали шансів на перемогу. Україна – фаворит турніру. Чекаю, що вони виграють у фіналі в Англії.


Laroche: Деякі наші гравці навіть не співали гімну країни. Вони просто не знають слів. Це ганьба. Зрозуміло, що вони грають не за Францію, а щоб проявити себе та потрапити до сильнішого клубу. Подивіться на Україну. Такою має бути команда, яка грає за свою країну, котра любить свою країну. Франція втрачає самобутність. Багато спортсменів вже не розуміють, що грати за країну – це гордість та привілей, а не спосіб стати багатим.


Tollardo: Наскільки талановита команда, настільки бездарний тренер. Україна грала у дуже добрий футбол. Усі гравці знали, що їм потрібно робити та кого страхувати. Ми були кращі перші хвилин 20, але цього занадто мало для того, щоб грати у півфіналі чемпіонату Європи.


Estelle: У таких турнірах важлива не лише сила твоєї команди, а й багато різних нюансів. Подивіться на сітку. Ізраїль виграє у Грузії та виходить до півфіналу. При цьому він набагато слабший навіть за Швейцарію, яка цілком могла обіграти Іспанію. А в нас інша ситуація. Спочатку потрібно було виграти в України, потім в Іспанії. Команда, яка пройде у фінал із цього боку турнірної сітки, буде занадто втомлена.


Sorcier: Я ще до початку матчу казав, що Україна пройде далеко на цьому турнірі. Можливо навіть виграє його. І це незважаючи на те, що я жодного разу не бачив їхньої гри на молодіжному Євро. Думаю, всі розуміють, на що я натякаю.


Lalot: Чергове "золоте покоління" виявилося зовсім не золотим, а скоріше позолоченим. Поки всі наші журналісти кричали про неймовірно талановитих французів, про фаворитів турніру та майбутніх зірок, насправді все виявилося зовсім інакше. І це вже не вперше і не вдруге таке відбувається. Занадто завищені очікування від посередніх гравців.


Arnal: Один із способів підтримати Україну у цей складний для неї момент. Всі ми знаємо, як Макрон любить дзвонити Зеленському. Ось тепер наш президент має ще один привід зателефонувати своєму українському колезі і виявити йому захоплення грою збірної України.


Verdier: Вигравали 1:0, потім заробили дуже дивний пенальті, потім взагалі почали постійно давати українцям шанси біля наших воріт. Не здивуюся, якщо Макрон зателефонував тренеру і попросив не надто напружуватися. Турнір ми все одно не виграли б із такою грою, а на Олімпіаду потрапили достроково. Команда, яка знищувала всіх на груповому етапі, раптово поступилася Україні, ніби не надто бажаючи виграти. Це дуже дивно.


Criqui: Ми так багато говорили про талановитих французів, що забули про суперників. Адже Україна теж має багато талановитих гравців. Мудрик, Судаков, Трубін, Таловерів, Бражко, Бондаренко… Хтось скаже, що ми мали більше ударів по воротах, що ми створили більше шансів. Але ж клас команди та гравців якраз полягає в тому, щоб реалізовувати всі свої моменти, по можливості. Подивіться, ЯК забивав Бондаренко. Хіба це не показник найвищого класу гравця?