2 липня 2023 19:24

"Фенербахче" може підписати Куадрадо на правах вільного агента

35-річний колумбійський півзахисник Хуан Куадрадо може перейти в турецький "Фенербахче", повідомляє інсайдер Альфредо Педулла у Twitter. Нагадаємо, наприкінці червня у гравця закінчився контракт із туринським "Ювентусом". Зараз футболіст перебуває у статусі вільного агента.


За інформацією інсайдера, Хуан ретельно обмірковує свій наступний крок, сподіваючись отримати кілька пропозицій від команд Прем'єр-ліги, Серії А або Ла Ліги. Тим часом "Фенербахче" вже кілька тижнів проявляє інтерес до гравця, і він починає більш серйозно розглядати їхню пропозицію, припускаючи, що можливий переїзд до Туреччини стає більш реальною перспективою.

Куадрадо виступав за "Ювентус" протягом восьми років (з 2015 року). З туринською командою він завоював десять трофеїв: п'ять скудетто, три Кубки і два Суперкубки Італії.

У сезоні-2022/2023 на рахунку колумбійського півзахисника 47 матчів за "бьянконері" у всіх турнірах, у яких він відзначився двома голами і чотирма результативними передачами. Орієнтовна вартість Куадрадо, за даними Transfermarkt, становить 4 мільйони євро.