2 липня 2023 13:07

Форвард збірної України через травму пропустить чвертьфінальний матч проти Франції на молодіжному Євро

Збірна України зазнала втрати перед чвертьфінальним поєдинком проти Франції на молодіжному Євро-2023. Гру пропустить нападник Богдан В'юнник, про це повідомив сам футболіст в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт.


В'юнник зазнав ушкодження руки у заключному поєдинку групової стадії проти Іспанії (2:2). У ньому форвард відзначився забитим м'ячем, а у другому таймі його замінили.


Після виходу у плей-оф головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповідав Суспільне Спорт про проблеми зі здоров'ям у В'юнника. За його словами, на одному з тренувань нападник невдало приземлився на ту ж руку, внаслідок чого його участь за день перед грою була під питанням.


Ротань зазначав, що футболіст пройде додаткове обстеження. Як повідомив Богдан у коментарі Суспільне Спорт, йому вдалося уникнути перелому руки, проте натомість він порвав м'які тканини у руці, що призвело до внутрішньої кровотечі. Тому у матчі проти Франції він не зіграє.


Таким чином, збірна Україна має другу втрату у лінії нападу перед грою проти Франції. Не допоможе команді й форвард Владислав Ванат, який отримав 2-матчеву дискваліфікацію після гри другого туру проти Румунії - вона спливає саме проти Франції.


Водночас, зможе зіграти за збірну України півзахисник Михайло Мудрик. Футболіст відновився після травми і два дні перед грою проти Франції займався у загальній групі команди.


Матч Україна - Франція на молодіжному Євро-2023 відбудеться у неділю, 2 липня (початок - о 22:00). У разі перемоги українці матимуть можливість достроково відібратися на Олімпіаду-2024, якщо свій матч проти Португалії виграє й команда Англії.