2 липня 2023 00:38
1

Збірна України U-21 дізналася суперника у разі виходу до півфіналу Євро-2023: команда Ротаня зазнає дежавю

Фото - ua.depositphotos.com


У суботу, 1 липня, збірна Іспанії U-21 здолала однолітків зі Швейцарії (2:1) у рамках 1/4 фіналу Євро-2023. Автором переможного року став Хуан Міранда.


Збірна Іспанії U-21 обіграла одноліток зі Швейцарії до 1/4 фіналу Євро-2023.

У першій половині матчу найреальніший шанс забити мав Серхіо Гомес. На 39-й хвилині футболіст прийняв м'яч у штрафному майданчику суперника і пробив у напрямку далекого кута воріт, проте удар на себе прийняв один із захисників.


У другому таймі Гомес все ж таки досяг свого. Абель Руїс вивів свого партнера на ударну позицію у штрафному майданчику суперника, і той не підвів. Гомесу вдався точний удар у кут воріт у дотик.

На 83-й хвилині матчу подвоїти перевагу в рахунку Іспанії мав нагоду той самий Гомес. Він небезпечно пробивав зі штрафного з близької дистанції, але голкіпер виконав добрий сейв.

На 90+1-й хвилині швейцарці зрівняли рахунок у матчі завдяки голу Зекі Амдуні. Футболіст у штрафному майданчику суперника прийняв пас від Юліана Фонмоса і точно пробив у кут воріт.

В екстра-таймах перемогу для Іспанії все ж таки вирвав Хуан Міранда. На 103-й хвилині він пробив із середньої дистанції по воротах, і завдяки рикошету, який дезорієнтував голкіпера, м'яч влетів у сітку.

Таким чином, 2:1. Іспанія вийшла до півфіналу молодіжного Євро-2023. Там команда чекає на переможця пари Франція U-21 – Україна U-21. Цей матч відбудеться у неділю, 2 липня. Гра розпочнеться о 22:00;

Зазначимо, що Україна та Іспанія вже зустрічалися на цьому турнірі у рамках третього туру групового етапу. Тоді підопічні Руслана Ротаня розписали мирову із суперником (2:2).

розписали світову
)))))))))))))))))))))))))