27 червня 2023 21:16
1

УЄФА ухвалив рішення щодо дискваліфікації Владислава Ваната

УЄФА повідомив рішення щодо дискваліфікації нападника молодіжної збірної України Владислава Ваната, якого було вилучено на 90+2-й хвилині матчу другого туру групового раунду Євро, із Румунією.


Згідно з рішенням дисциплінарних органів, наш футболіст пропустить два поєдинки — з Іспанією в третьому турі групового раунду й чвертьфінальний.


Нагадаємо, сьогодні, 27 червня молодіжна збірна України зіграє свій третій матч на Євро-2023 (U-21). О 21.45 за київським часом на стадіоні «Рапід-Гулешті» в Бухаресті розпочнеться її зустріч із командою Іспанії.

Поєдинок проти піренейців синьо-жовті проведуть у статусі чвертьфіналістів, оскільки здобули вже шість очок, перемігши збірні Хорватії (2:0) та Румунії (1:0). Залишилося з’ясувати, з якого місця українці вийдуть до плей-оф. Це вирішиться саме за підсумками зустрічі з іспанцями. Щоб фінішувати на першій позиції у квартеті, зважаючи на кращу різницю забитих і пропущених м’ячів у конкурентів, нас влаштує лише перемога. Додамо, що представники нашої групи В виходять в 1/4-й на найсильніші команди групи D (Франція, Італія, Швейцарія, Норвегія) і проведуть свої перші матчі в плей-оф 1-го та 2 липня.

"нагулявся"...