26 червня 2023 18:31
1

Журналіст: "Луческу визначився з футболістами, які, швидше за все, наступного сезону не гратимуть у клубі"

Журналіст та коментатор Ігор Циганик у програмі "Циганик LIVE" розповів про селекційні плани "Динамо" на новий сезон.


- Луческу визначився з футболістами, які, швидше за все, наступного сезону не гратимуть у клубі. Шукають варіант для продовження кар'єри Лєднєва. Це не говорить про те, що його кваліфікація не задовольняє Луческу. Просто Богдан багато пропустив через травму, і йому потрібно набирати ігрову форму, щоби конкурувати з основними футболістами "Динамо". Швидше за все, тому Лєднєв піде в оренду. У київському клубі у новому сезоні йому не зможуть забезпечити стабільну ігрову практику. Цілком можливо, що Лєднєв опиниться в "Зорі" чи іншій команді.


За підсумками перших зборів будуть відомі рішення щодо деяких молодих гравців, які теж можуть виїхати в оренду. Є питання про те, чи будуть використані в новому сезоні Бражко і Булеца, які повернуться. Наскільки я розумію, перший залишається на 100%, а другий має довести конкурентоспроможність.

Так як відіграв Бражко перші дві гри на Евро, то йому із Андрієвським буде важко конкурувати за місце в ротації. Лєднев поїде до Скрипника, якщо Ворскла знайде гроші.