23 червня 2023 20:44
1

Компанія "Міллер": "Якщо дозволити беззаконня щодо Павелка, то завтра це стане звичкою для правоохоронців, і це стосуватиметься військових, ветеранів та всіх громадян"

Заснована Масі Найємом компанія «Міллер» зробила заяву по справі президента УАФ Андрія Павелка, інтереси якого захищає.


«Стосовно справи Андрія Павелка вважаємо за важливе повідомити суспільству, нашим клієнтам та партнерам наступне:


1. Компанія Міллер буде надавати юридичні послуги клієнту виключно в процесі оскарження запобіжного заходу. Наш контракт обмежений суто цим питанням. Ми не захищаємо клієнта в інших в процесах.

2. Після ознайомлення з матеріалами справи адвокати Міллер дійшли висновку, що обрання запобіжного заходу відбулося з очевидними порушеннями законодавства. Наприклад, обрання запобіжного відбувається в кримінальному провадженні, яке НАБУ передало в ГСУ у звʼязку із відсутністю складу злочину в діях Андрія Павелка як підслідного їм субʼєкта.

Якщо дозволити беззаконня щодо Павелка, то завтра це стане звичкою для правоохоронців, і це стосуватиметься військових, ветеранів та всіх громадян. Адекватні і сумлінні адвокати зрозуміють про що йде мова.

3. В матеріалах, що долучила сторона обвинувачення на етапі обрання запобіжного заходу, відсутні належні докази злочину, потерпілі, чи підтверджений збиток. Нагадаємо, справу розслідувало НАБУ три роки, після них, в порушення закону, Національна поліція ще два роки.

4. В компанії Міллер діє принцип: якщо після ознайомлення з матеріалами справи ми бачимо, що вона суперечить нашому етичному кодексу та цінностям, ми не беремося за неї. Наша компанія не зраджує своїм цінностям.

Ми захищаємо справедливість і закон; права українців на неупереджене розслідування і справедливий та прозорий судовий процес. Це знають всі, кого ми захищали. Та головне – це знають всі, чиї інтереси ми відмовилися представляти з етичних міркувань», – йдеться у заяві компанії на її сторінці у фейсбуку.
Так заплямувати ім'я фірми - взявши так яро захищати одного з найбільших злодіїв країни - це ще треба вміти. Тепер Павелко і ""Міллер" для мене тотожні(((