22 червня 2023 08:36

"Не можу сказати, що він робить щось надприродне". Бабогло – про Левандовськи, дебют у збірній Молдови та гол у ворота Польщі

Представник Олександрії відзначився переможним забитим голом у матчі кваліфікації на Євро-2024 проти Польщі. Бабогло всього вдруге грав за збірну Молдови!


Ще кілька років тому він грав за збірну Ротаня на молодіжному чемпіонаті Європи, але зараз Владислав Бабогло дебютував у національній збірній іншої країни – Молдови, і вже в другому матчі виявився співавтором величезної сенсації.

Збірна Молдови у відбірному циклі Євро-2024 сенсаційно обіграла команду Польщі з рахунком 3:2. Переможний гол забив саме футболіст ФК Олександрія Владислав Бабогло, який цього року почав грати за молдавську команду (причому не в центрі захисту, як в УПЛ, а в опорній зоні). В ексклюзивному коментарі FanDay.net щасливий автор вирішального гола у ворота представника Юве Щенсни розповів про протистояння з Левандовськи та Міліком, а також поділився враженнями від забитого голу.

«Тренер подякував команді за другий тайм і запитав, чому одразу так не грати»

— Владе, як оцінюєш останні матчі збірної Молдови та свій дебют, зокрема?

— Думаю, матч з Албанією (Молдова програла 0:2 – прим. FanDay.net) не піде нам у актив, бо нам не вдалося показати хорошу гру і досягти позитивного результату. А ось матч із Польщею – інша історія. Так, перший тайм теж можна не заносити нам до активу, але після перерви ми зібралися з думками і кожен робив те, що мав. Це було показово.

— Ти забив дебютний гол – і одразу третій, переможний: які враження? Як привітали партнери? Що говорили тренери?

— Враження лише позитивні, привітали партнери, а тренер Сергій Клещенко подякував команді за другий тайм. Але він мав цілком справедливе питання, чому відразу так не грати?


— Наскільки складно було протистояти збірній Польщі з Робертом Левандовськи, Щенсни та Міліком?

— Так, це кваліфіковані гравці, які мають досить високу індивідуальну майстерність. Але не можу сказати, що вони роблять щось надприродне. Як ми й казали в роздягальні – це такі ж люди, як і ми, тому нам нема кого боятися.


Фото: ФК "Олександрія"