20 червня 2023 22:43

Джерело: "Дніпро-1" залишив лише двох легіонерів – клуб хоче забрати у "Ворскли" екс-захисника збірної України

Ігор Циганик заявив, що Дніпро-1 відмовиться від більшості своїх легіонерів. У команді з іноземців залишаться лише голкіпер Макс Валеф та хавбек Домінго Бланко.


«У Дніпрі-1 вирішили відмовитися від більшої частини легіонерів. У команді на сьогоднішній день можуть залишитися лише Бланко та Валеф. Валефу, як мені відомо, трохи зменшили зарплату. Бланко цілком задоволені. Наступного сезону він залишається як один із лідерів».


Також журналіст розповів, що Дніпро-1 зацікавлений у послугах 25-річного захисника Ворскли Василя Кравця.

«Йде пошук на проблемні позиції. Зокрема лівого захисника. За моєю інформацією, клуб на цю позицію розглядає українського футболіста. Ведуться переговори з гравцем Ворскли Кравцем».

Також, за словами журналіста, дніпряни шукають другого голкіпера. Розглядається кандидатура 31-річного Романа Мисака, який уже прибув до розташування команди на перегляд. Його останнім клубом був Алашкерт.


«Мисак розглядається як потенційно другий голкіпер Дніпра-1. Валеф поки що залишається першим номером. Однак цілком можливо, що буде пошук іншого голкіпера», – сказав журналіст у програмі Циганик Live.


Кравець провів минулого сезону за Ворсклу 25 поєдинків (три голи, три асисти). Його контракт із клубом розрахований до 30 червня 2025 року. Трансфермаркт оцінює гравця в один мільйон євро. Восени 2018-го року гравець викликався до табору національної збірної України, проте не дебютував за неї;

Мисак провів за Алашкерт три поєдинки, у яких пропустив два голи. Дві гри він провів "на нуль". 1 липня 2023 року футболіст офіційно отримає статус вільного агента.