20 червня 2023 12:44
1

"Такими темпами він втратить місце в основі": журналіст виніс вердикт захиснику збірної України

Журналіст Сергій Болотніков прокоментував гру захисника збірної України та Шахтаря Миколи Матвієнка в червневих матчах національної команди.


«Це людина, яка всі три матчі у червні провалила, чи погано зіграла, чи помилялась. Можливо він розслабився після підписання контракту з Шахтарем».


Невідомо, що з ним відбувається, але щось точно відбувається. Я думаю, що такими темпами він втратить місце в основі збірної», – сказав Болотніков в ефірі ютуб-каналу «KDK».
Тимчик - дуже добре провів матч проти Німеччини, проте провалив перший тайм проти Пн.Македонії ( був замінений в перерві на Коноплю), на гру проти Мальти взагалі не вийшов. Матвіє\нко , провалив матч проти Німців ( два пропущених голи на його совісті), але дограв увесь мат . Помилився у грі проти Пн.Македонії - ( пенальті на його совісті), але знову дограв увесь матч до кінця. У грі проти Мальти повністю провалив весь тайм , на що , Ребров , накінець то , вже звернув увагу і замінив його в переві на Миколенка . За що такі привілегії пацану , хочеться запитати?