19 червня 2023 23:41

Сергій КРИВЦОВ: "Перші матчі під керівництвом Сергія Реброва? Дуже короткий термін для постановки гри"

19 червня у словацькій Трнаві пройшов матч кваліфікації Євро-2024 між національними командами України та Мальти (1:0).


Захисник збірної України Сергій Кривцов прокоментував гру так:


«Налаштовувалися як на складну гру. Знали, що Мальта – нелегкий суперник, гра це довела. Зараз всі команди вміють грати у футбол, незважаючи на ім'я чи якісь досягнення. Згадували гру з Люксембургом у Львові – 1:0, дуже важка гра була. Думаю, проти Мальти була ідентична гра, але проявили характер. Були моменти хороші – не забили, але 1:0 – три очки наші. Далі побачимо.


Вболівальники дуже допомагали, приємно. Перед грою на розминці бачили, скільки прийшло вболівальників. Звісно, для мене як гравця, що виступає за кордоном – такого давно не бачив. Дуже приємно було повернутися.


Перехід Мессі в Інтер Маямі? Всі дуже раділи. Якщо це не найвидатніший, то один з найвидатніших футболістів. Пограти з таким талантом – велика нагорода. Дуже багато від друзів та знайомих замовлень щодо футболок з Мессі, кредиту не вистачить. Ліонель ще не приїхав.

Перші матчі під керівництвом Сергія Реброва? Дуже короткий термін для якоїсь постановки гри. Думаю, що шість очок, які набрали – це максимальний результат. На сьогодні головне – це результат».