19 червня 2023 23:38

Забарний зізнався, чому не зіграє на Євро U-21

19 червня у словацькій Трнаві пройшов матч кваліфікації Євро-2024 між національними командами України та Мальти (1:0).


Захисник збірної України Ілля Забарний прокоментував гру так:


«Хороший суперник, важкий матч. У першому таймі була спека, сонце пекло, і десь відчувалася втома. Але всі розуміли, що дуже важливо сьогодні перемогти. І ми це зробили.

Це гра, нереалізований пенальті – її частина. В нас ще був час, і я думаю, всі розуміли, що гол – це лише питання часу. Час був, ми довели до голу та спокійно закінчили гру.

Підтримка українських фанів? Звісно, це дуже приємно – бачити українських людей на трибунах. Вони палко підтримують тебе, заряджають. Дуже щасливий це бачити.


Потрібно трохи відпочити. Особисто в мене була травма важка. Зараз награв – і треба трішки відпочити, відновитися, готуватися до важкого сезону. Бо ще інколи пошкодження турбує.


Звільнення головного тренера Борнмута? Сприймаю це нормально. Добре знаю Гарі О'Ніла, тренера, який пішов. Прикро, але рухаємося далі.


Молодіжний чемпіонат Європи? Молодіжку буду підтримувати. Шкода, що не поїду. Розумію, що якщо поїду, проведу там багато матчів і одразу після цього поїду на збори – в мене буде сезон дуже важкий, після травми дуже важко. Боюся, що через пару місяців втрачу себе. Тому маю відновитися та з новими силами допомагати клубу та національній збірній».