19 червня 2023 21:18

"Барса" розглядає Гідо Родрігеса як заміну Бускетсу. Трансфер Субіменді практично неможливий

Гідо Родрігес може перейти до «Барселони».

Головний тренер каталонської команди Хаві вважає зміцнення позиції опорного півзахисника пріоритетною метою – на його думку клубу необхідно замінити Серджі Бускетса.

Головним варіантом Хаві було підписання Мартіна Субіменді, але цей трансфер практично неможливий – «Реал Сосьєдад» не хоче продавати гравця дешевше від відступних (60 мільйонів євро). Купити Йозуа Кімміха теж не вдасться, оскільки «Баварія» дала зрозуміти, що не вестиме переговори на цю тему.


Також "Барса" цікавилася Рубеном Невешем. Клуб досяг домовленості з хавбеком «Вулверхемптона» та його агентом Жорже Мендешем, але останній не зміг умовити Ансу Фаті перейти до «Вулвса» на правах обміну. Найближчим часом Невеш може приєднатися до Аль-Хілаля.


Тепер як заміну Бускетсу «Барса» розглядає Гідо Родрігеса. Контракт хавбека з «Бетисом» спливає у 2024 році, і клуб із Севільї буде змушений продати аргентинця цього літа, щоб виручити кошти від трансферу. Але в «Бетісі» припускають, що Родрігес продовжить угоду, включивши опцію про звільнення з клубу на певних умовах.