19 червня 2023 10:56
1

Сергій СТАХОВСЬКИЙ: "Таких людей, як Ломаченко, треба позбавляти громадянства"

Колишній лідер українського тенісу Сергій Стаховський запропонував іти на радикальні дії у випадку з українськими спортсменами, які не підтримують свою державу під час війни.


- Чи є серед українських спортсменів ті, хто займає позицію рф або нейтральну? Вони піднімають прапор, коли перемагають, гімн лунає – Україні плюс, а те, що вони собі думають це вже…


- Це величезний мінус для країни в цілому, тому що вона показує розгалуження і воно безпосередньо починає задавання питань країні: «Ломаченко ж у вас ого-го, якщо він так вважає, то, можливо, не все так, як ви кажете».


У нас, як в громадян, з моєї сторони я завжди казав, що це повний бойкот. Я ніколи не бачив жодного бою Василя Ломаченка. Я ніколи не збираюсь їх дивитись.


Я дуже радий, що в мене є нагородна зброя, при зустрічі з ним я не буду боксувати, якщо він почне там щось розказувати. Я впевнений, що таких людей треба позбавляти громадянства.


Тут навіть без питань. Якщо ти не вважаєш цю країну своєю, вважаєш православну церкву [московського патріархату - прим.] чимось, що треба підтримувати. Ми будуємо, на жаль, такі радикальні речі – зараз вони потрібні, – сказав Стаховський.

считаешь православную церковь ...
понятно скоро рагули только греко-католическую будут правильной считать и претензия у него не к масковитах а к православии как таковому

п.с ломаченко враг-это факт