17 червня 2023 10:24
3

Півзахисник збірної Македонії після поразки від України: "Здавалося, що ми – "Барселона", а вони середня команда"

Півзахисник національної збірної Північної Македонії Еніс Барді прокоментував образливу поразку своєї команди у матчі відбору на Євро-2024 проти України (2:3).

Матч кваліфікації на Євро-2024 між національними збірними Північної Македонії та України відбувся у п'ятницю, 16 червня, і завершився вольовою перемогою команди Сергія Реброва (3:2).


Македонський півзахисник Еніс Барді на 31-й хвилині зустрічі реалізував пенальті та відкрив рахунок. Перший тайм завершився з рахунком 2:0, але господарі дозволили гостям забити три м'ячі після перерви.


Після матчу гравець розповів про те, як він переживає через невдалий результат.


«Чесно кажучи, це одна з найважчих поразок у моїй кар'єрі. Мені дуже погано, бо все було у наших руках. Кожен із нас має подумати, як після рахунка 2:0 ми могли програти», – сказав Барді.


Барді порівняв збірну Північної Македонії з іспанською Барселоною та заявив, що не вважає команду України сильною.

«Я не вірю ні в погану фізичну форму, ні в невпевненість у собі. У першу годину гри показали, що ми Барселона, а вони середня команда. Потім постала одна проблема – менталітет. Я розумію, що помилки трапляються. Це футбол, а не PlayStation.

Кожен має взяти на себе відповідальність і подумати, що можна виправити і де було допущено помилки», – наводить слова Барді македонський сайт Sport.

Клоун
Плейстейшн замість мозока у цього хлопця) Розмірковує примітивно
будьте Барселоною, а ми будемо Баварією !!!