17 червня 2023 10:04
3

"Перемога України не зовсім заслужена". Асистент наставника Північної Македонії пояснив поразку своєї команди

Збірна України в матчі 3-го туру відбору Євро-2024 в Скоп'є з Північною Македонією зробила класний камбек (3:2). Результат зустрічі оцінив Роберт Стояновський – помічник відсутнього черех дискваліфікацію головного тренера господарів Благої Мілевського.


«Я вітаю гостей, хоча вважаю, що їхня перемога не зовсім заслужена. Тут справа в ментальності. Радий за наших хлопців, які показали тактично зрілу гру в першому таймі. У другому ж найбільшою проблемою для нас стала фізична підготовка, тому ми й провалилися.


Щоб якісно зіграти матч такого рангу, потрібні гравці, які весь час виступають у своїх клубах. На жаль, хоча у нас є хороші футболісти, вони не отримують належного ігрового часу в своїх командах», – сказав Роберт Стояновський.


Фото ffm.mk

Ще по першому тайму було видно, що македонці грають дуже інтенсивно, на межі фізичних можливостей і пресингу. І було ясно, що у другому таймі вони підсядуть. Так і трапилося. Наші хлопці дочекалися, поки македонці втомляться, втратять кураж і зробили свою справу. Тому наша перемога є заслуженою, міг і 4-й гол балканцям залетіти..
Перемога,вона і на Марсі є перемогою,як це вона не може бути заслуженою?Може наші гравці лежали на полі,засмагаючи на сонці,а македонці пахали на полі не покладаючи рук та ніг?Слідуючи ходу думки та логіці,можна сказати,що македонці забили перші два голи не заслужено.Треба вміти програвати,відома істина гласить-таланить завжди сильнішому,так,що не нийте,а працюйте,тренуйтесь,може і ви почнете вигравати не заслужено,філософи мля)).
Ой, бла бла бла. Ми би їм дали, якби вони нас наздогнали) Перший там був за вами не тому, що ви були якісь "тактично зрілі", а тому що ми дурня клеїли і дозволяли так вам зіграти. А в другому таймі все стало на свої місця. Впливав також суддя, який свистів кожен дотик, а також ваші провокації. Тому попустіться.