16 червня 2023 21:00

"Аль-Хіляль" хоче купити Каліду Кулібалі

Клуб із Саудівської Аравії «Аль-Хіляль» шукає центрального захисника, і пріоритетним варіантом на цю позицію є Каліду Кулібалі. Про це повідомляє Foot Mercato.


У гравця збірної Сенегалу виникли труднощі в Челсі після від'їзду з Наполі: і лондонський клуб, і сам Кулібалі зацікавлені в трансфері. Ряд італійських клубів - "Ювентус", "Інтер" і той же "Наполі" - хотіли б домогтися повернення африканського захисника до Серії А. Але тепер у них з'явився потужний конкурент.


Саудівська Аравія стає одним із головних гравець поточного трансферного періоду. До компанії Кріштіана Роналда, який раніше підписав контракт з «Аль-Насром», вирушив Карім Бензема, який перейшов до «Аль-Іттіхад». І саудівські клуби не мають наміру зупинятися на досягнутому. Декілька відомих гравців, від Н'Голо Канте та Ріяда Мареза до Садіо Мане та Луки Модріча, продовжують отримувати щедрі пропозиції. Невдача у справі із запрошенням Ліонеля Мессі, який обрав «Інтер Майамі», не вплинула на рішучість аравійців.

Кулібалі грав за «Наполі» з 2014 до 2022 року. У поточному сезоні у складі «Челсі» він провів 23 матчі в АПЛ і забив два м'ячі.